In onze winkel vindt u een groot assortiment aardappelen, groenten, fruit, rauwkosten en salades, exoten, noten, sappen en vers bereide maaltijden. Het mooie van dat assortiment is dat het per dag, per week en per seizoen wisselt.

Is de rauwkost op? Dan maken we een andere nieuwe. Zijn er geen maaltijden meer? Dan bedenken we iets nieuws dat minstens net zo lekker is. Is het aspergeseizoen voorbij? Dan wordt het hoog tijd voor de volgende seizoensgroente.

Wij werken alleen met klasse 1 producten. Dat wil zeggen dat we u alleen het beste van het beste willen bieden. Deze werkwijze resulteert al ruim 25 jaar in een grote tevreden klantenkring die bestaat uit bedrijven, scholen, en natuurlijk onze grote schare vaste klanten. Daar zijn we trots op en ook erg zuinig.

OOK DE ALLERBESTE PRODUCTEN ZIJN ZEER GOED BETAALBAAR!

Omdat we van mening zijn dat de allerbeste groenten en fruit voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moeten zijn, hebben wij in onze winkel altijd niet alleen maar de duurste producten. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, zult u naast de appels van €3,98  per kilo, ook de lekkerste appels vinden voor €0,98 per kilo.

Ook kant-en-klaar maaltijden worden in onze eigen keuken klaargemaakt.Ons motto? “Het moet gewoon lekker zijn!” Het is dan ook niet voor niets dat wekelijks tientallen mensen hun maaltijden bij ons komen kopen. Verse groenten, een lekker stukje vlees en het vaak gehoorde “Ik had het zelf kunnen maken” laat niet lang op zicht wachten.

Alles wordt elke dag opnieuw dus met veel liefde en plezier klaargemaakt in onze eigen keuken. Is er iets niet? Vraag er gerust naar… We kunnen u vaak op verschillende manieren helpen.

Onze winkel heeft in 2008 een flinke make-over gehad. Dit heeft geresulteerd in een prachtige winkel waar wij (en ons fantastische team) ontzettend trots op zijn.

Wij leveren op bestelling ook de allermooiste fruitmanden. Voorzien van dagelijks vers aangevoerd fruit en heerlijke sappen zijn deze manden niet alleen een genot om op te eten, ze zijn ook een lust voor het oog…

We verwelkomen u dan ook (wederom) graag in ons winkel!

Tot snel!

Martin en Rolien Bruggeman  en medewerkers.